Strandurtewok med kæmperejer
Wok med strandurter, kvan og ris, 4 personer
Urter: ½ l strand-og spydmælde, 20 cm tommeltyk kvan, 5 strimlede strandkarseblade til pynt.
Øvrige ingredienser: 150 g kylling i strimler, brune ris, 1 tsk hakket ingefær, 1 fed hvidløg, 1 stk peberfrugt, fiskesauce, soya, rapsolie, koriander, chilliflager
Tilberedning: Kog risen efter opskrift på pakken. Skyl, slyng og snit grøntsager. Svits koriander, chili, ingefær og hvidløg i olien et par minutter og tilsæt så grøntsagerne. Svits grundigt og tilsæt så ris og fiskesauce og kylling. Varm det hele godt igennem og smag til med fiskesauce og soya. Pynt af med det friske grønne ”wasabi-drys”/hjertekarse og server med ris.