Smilende æg med spæde urter
Smilende æg med spæde urter
Beregn 1 æg per person til frokostret og server en tyk skive frisk rugbrød til – eller server de tidligste urter som en forret med blot et halvt æg til hver.
2-4 æg
2 håndfulde spøde urter, mælkebøtte, skvalderkål, bellis og ramsløg
Dressing:
1 tske dijonsennep
2 spske rapsolie
1 tske hvidvinseddike
(salt) og peber
Kog æggenen smilende i 4 minutter, pil og stil til side. Skyl urterne i iskoldt vand og slyng dem tørre. Bland ingredienserne til dressingen i en lille skål. Bland urterne med 1 spske af dressingen og fordel dem på tallerkenerne. Skær æggene over i halve og anret dem på urterne. Dryp den sidste dressing over æg og salat og server med groft brød, rugbrød og / eller stegt bacon / ristet serano-skinke.