Lavendel biscotti
Lavendel biscotti #2
150 g lavendelsukker og 2 æg piskes sammen med el-pisker. Tilsæt derefter:
25 g smør smeltet og blandet med 50 g revet gulerod. Bland det godt sammen inden, du tilsætter:
215 g hvedemel blandet med 1 teske bagepulver, 30 g hakket chokolade, 100 g blandede hakkede hasselnødder/mandler/usaltet pistache og revet skal af en citron.
Del dejen, som er ret klistret i 3, som du med melede hænder former til stænger, der lægges på bagepapir og trykkes lidt flade/brede. Ca. 1,5 cm i højden. Stængerne bages i 30 minutter ved 150 grader og køler en smule af, før de skæres på skrå i ca. 1 cm brede skiver, der lægges på siden og bages i 10-15 minutter til de er tørre – husk at de først bliver tør/sprøde, når de er kølet af.
Lavendelsukker laves af 3 dele rørsukker og 1 del lavendelblomster (plukket fri for “kragen”) blendet og tørret.