Menageriets And med sennepssauce og svampe
Til 1 person: 100 g andeinderfilet, 5 champignon skåret i halve, 1/2 hakket rødløg, 1/2-1 dl creme fraiche, 1/2 spske dijonsennep, en smule revet citronskal gransalt og peber. Server med halverede rosenkål, stegt på pande med citronskal og saft, salt og peber.
Svampe og løg steges i olivenolie til de falder sammen, derefter lægges andeinderfileterne på og steger et par minutter, der drysses med salt og peber. Tilsæt creme fraiche og sennep og lad det hele koge op i et minut, hvorefter du justerer med sennep, salt og peber i forhold til din personlige smag.
Vi drak en Haux Rouge La Cave de Proprietaire 2018 til retten. Rosenkålens bitterhed komplimenterede smukt vinen, som vi oplevede som rund og mild med en anelse bitterhed, samtidig duftede vinen af fugtig jord/svampe og friske blommer og brombær. En dejlig oplevelse.
Velbekomme.