Rabarber-rødbedejuice med et strejf af citron
Rabarber-rødbedejuice med et strejf af citron
Denne juice består af rabarbersaft og en rødbedejuice, som laves hver for sig og blandes til denne skønne og supersunde energidrik. Bland 7 dl. rødbedejuice og 1 dl. rabarbersaft og server juicen med det samme (se opskrifterne herunder).
Rabarbersaft
1,5-2 kg rabarber i skiver koges med ca. 2 l. vand i ca. 30 minutter, hvorefter du lader det stå og køle af. Når det er koldt sies saften, som varmes op med 500 gram kløverhonning blot til honningen er smeltet og fyldes på skoldede flasker. Rabarbersaften kan drikkes som den er med lidt ekstra koldt vand, eller du kan bruge den som smagsgiver i din morgenjuice.
Rødbedejuice
2 rødbeder, 2 æbler, 1/2 citron og 2 cm ingefær presses i slowjuiceren. Hæld også et par dl. koldt vand gennem juiceren, således at alle vitaminer kommer med ud, og til du har 7 dl. juice.