Wraps med spøjsløgpesto og røget laks
Wraps med spøjsløgscreme og laks (6 stk)
Beregn ½ wrap per person, hvis det blot er en del af en frokost, eller en forret. Du kan også skære wrapsene ud i skiver og sætte pind i som en appetizer, så er denne portion nok til 20 personer. Om du bruger kold eller varmrøget laks eller bare kogt kold laks er op til dig og smag og behag.
6 wraps, gerne de grove
250-300 g laks
6 hårdkogte æg
2 håndfulde spøjsløg + lidt hele blade til fyld samt blomster til pynt
6 spsk. god mayonnaise
2 tsk. dijonsennep
1-2 tsk. karry
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Blend spøjsløg og hårdkogte æg og bland med øvrige ingredienser undtagen laks og wraps til du har den ønskede konsistens og smag. Smør pastaen ud på hele wrappen og fordel laksen ovenpå og rul den stramt sammen. Pak wraps separat i plastfolie og gem i køleskab i nogle timer gerne til dagen efter, hvor du skærer dem ud, som du ønsker.