La Menagerie
En verden af naturligt liv!
  • Nyheder
  • Kurser og workshops
  • Urter
  • Opskrifter
  • Om La Menagerie & Merethe
Ny nordisk friskost med ramsløg

Ny nordisk friskost med ramsløg

Ny nordisk friskost med ramsløg
Ny nordisk friskost med ramsløg

Ny nordisk friskost med mild smag af ramsløg

1 l kærnemælk, 1 dl creme fraiche 38%, 3 spske ramsløgsalt og 1 dl hakket ramsløg eller 3 spske fermenteret ramsløg
Varm mælk og salt/halvdelen af den fermenterede ramsløg op i en tykbundet gryde til max 35 grader og lad den stå og “skille” lidt. Hæld den op i et dørsalg med et rent viskestykke i og lad osten dryppe af i ca. 12-18 timer. Bland ostenmassen med creme fraiche og den hakkede ramsløg eller resten af den fermenterede og anret den i en skål. Spis denne friske ost til rugbrødsknækbrød eller andet lækkert brød.

Ny nordisk friskost med ramsløg
Smag på nordiske urter 1, 7/4 2019 – kursus i FOF Køge-regi Smilende æg med spæde urter

Related Posts

Desserter, kager, Opskrifter

Rose-macarons

Desserter, kager, Opskrifter

Gran-macarons

Opskrifter

Vejbred-knækbrød

Arkiv

  • februar 2019
  • januar 2019
  • december 2018
  • september 2018
  • maj 2018
  • marts 2018
  • januar 2018
  • december 2017
  • november 2017
  • oktober 2017
  • september 2017
  • juli 2017
  • juni 2017
  • maj 2017
  • april 2017
  • marts 2017
  • februar 2017
  • januar 2017
  • december 2016
  • november 2016
  • oktober 2016
  • september 2016
  • august 2016
  • juli 2016
  • juni 2016
  • maj 2016
  • april 2016
  • marts 2016

Kategorier

  • Dagture
  • Desserter, kager
  • Forretter, tapas
  • Frugter, svampe & urter til forråd
  • Hovedretter
  • Kurser & Workshops
  • Månedens menu
  • Nyheder
  • Om
  • Opskrifter
  • Temaferier
  • Ukategoriseret
  • Urtedrikke
  • Urter
  • Urtesupper
  • Workshops
© La Menagerie 2019
copyright La Menagerie de H&M