Torsk med strandurter og nordisk wasabi
Torsk med nordisk wasabi
Beregn 75-100 g torsk eller anden hvid fisk per person til forret eller som del af en tapas buffet
Et par håndfulde strandsennep, strandmælde, rosenblade, bidende stenurt, strandarve og en smule strandkarse, Så mange strandfladbælg du kan finde
Fremgangsmåde:
Læg fisken i portioner i et ovnfast fad og dryp lidt olie, peber og vand over. Og bag fisken i ovnen ved 200 grader til fisken er klar. Skyl, slyng og findel urterne og bland dem med lidt citronolie inden salaten drysses over fisken og serveres – har du strandfladbælg, skal ærterne ud af bælgene og drysses på også.
Nordisk wasabi
20 strandkarseblade, 1 dl creme fraiche 18%, Salt, peber og honning
Fremgangsmåde:
Skyl, slyng og hak strandkarsebladene og put dem i en blender/foodprocessor og kør dem med en skefuld creme fraiche til du har en ensartet, grøn pasta og bland så det sidste creme fraiche i og smag til med honning, peber og en smule salt.